За нас

Историята на Moringa Kids започва с мен Нина Гъдева. За някои от вас, аз съм един от участниците в риалити формата “Фермата”, а за други съм учител или майка на две близначки.

Завръщането ми в България, положи началото на нещо, което винаги съм искала - да се грижа за деца и да обогатявам техния свят с нови знания. Днес, аз съм учител и създател на детска серия от продукти с масло от моринга - Moringa кids.

Идеята за козметиката се появи, докато разресвах заплетената и нежна коса на една от моите малки дами. Както всички знаем, всяко момиченце иска да има дълга и здрава коса, като тези на принцесите от приказки и филмчета. И се сърди, когато се налага да я подстрижем, за да спре да се заплита. Много често,обаче, комерсиалните шампоани повреждат структурата на детския косъм и допринасят за допълнителни заплитания.

Започнах да търся какво се предлага на пазара в България, изпробвах голям брой продукти, но всички омазняваха косата или ароматът им доминираше над качеството. Така, след продължително проучване и тестове се появи и балансирана комбинация между ефективност, аромат и натуралност - Moringa Kids шампоан и спрей за коса.

Сравнение на продукти