Доставка и плащане

1. Плащане

1.1.1. Заплащането на поръчаната стока към момента се извършва с "наложен платеж" - плащане на куриер при доставка.За целта при поръчка е необходимо да изберете начин на плащане "наложен платеж". Дължимата сума се заплаща на куриера при доставката на пратката. В крайната сума не са включени такса комисионна от 0.5% и транспортните разходи, които са според тарифния план на фирма СПИДИ и се плащат при доставката.

1.2.1. След като в moringakids.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по имейл или телефон за успешно приетата пратка.

2. Доставка

2.1.1. Доставките на територията на България се извършват чрез куриерска фирма СПИДИ, като обичайните часове за доставка са от 9:00ч. до 17:30ч.

2.1.2. Поръчките се доставят в рамките от 1 до 5 работни дни.

2.1.3. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес или до офис на куриерска фирма СПИДИ  в съответния град.

2.1.4. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма СПИДИ, така че да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Сравнение на продукти